Welkom bij Edwin en Heleen. Een Bed & Breakfast waar u helemaal tot rust kunt komen.

Ons gezin bestaat uit Edwin, Heleen, Nick (1998), de eeneiige tweeling Natasja en Melissa (2000) en onze enthousiaste “allemans vriend” cocker spaniel “Bo”. Sinds 1993 wonen wij in Fluitenberg. Een klein dorp, liggend op plm. 1 kilometer van de snelweg A28, (afslag 27 Fluitenberg) goed bereikbaar en goed gesitueerd naast Hoogeveen in de provincie Zuidwest Drenthe.

Wij ontvangen u graag op ons landgoed van 10.000m2 in onze gastvrije omgeving en zullen uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken. U kunt meegenieten van onze zeer fraaie locatie, waarbij u ook buiten beschut en overdekt kunt plaatsnemen op uw eigen terras met weids uitzicht met veel privacy.

Onze B&B kunnen wij het best omschrijven als “Hotel Plus”; gezellig en mooi ingerichte accommodaties met veel privacy. Boxsprings van Caresse en Swiss Sence, moderne badkamers met regendouches én een tiptop verzorgd ontbijt! Wij zijn niet nadrukkelijk aanwezig, maar toch in de buurt.

Onze accommodaties worden ook vaak “natuurhuisje” genoemd, vanwege de vrije ligging met weids -en vrij- uitzicht. Wij hebben tevens een vermelding en samenwerking als “OER” Bed and Breakfast in Zuid-West Drenthe; B&B’s die voldoen aan een bepaalde standaard qua kennis van de omgeving, gastvrijheid, faciliteiten en ligging.

Vanuit alle accommodaties heeft u zicht op onze herten, alpaca’s, kippen en vanaf het vroege voorjaar tevens van de ooievaars die het nest op de paal achter in ons land bewoonbaar hebben gemaakt.

Op ons terrein bevinden zich naast het landhuis, 3 vrijstaande gebouwen, 2 dierenverblijven en een kippenhok in de vorm van een hooiberg. De kapschuur waarin de Lodges zijn ondergebracht staat voor een gedeelte in de dierenweide van 5.000 m2 waar onze herten, alpaca’s en kippen vrij rondlopen. Onze nieuwsgierige dieren kunnen door de ramen in de Lodges kijken, wat soms grappige situaties oplevert.

Wij houden van “anders dan anders” en pakken sommige zaken daardoor nét even wat anders aan, met liefde voor perfectie.

Kortom, een heerlijke vrije, ruime en rustgevende plek om te vertoeven!

Gastvrije groet,

Heleen en Edwin Timpen

Edwin Timpen

Reageert zo snel mogelijk...

Hallo👋
Heb je vragen? Stuur ons gerust een WhatsAppje of bel ons!