Eten & drinken

Snackbar “Overschotje”

Fluitenberg – 300 meter

Café/snackbar “Het Overschotje”, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17:00 geopend. De snackbar sluit op vrijdag om 19:30 uur, op zaterdag en zondag om 20:00 uur.

Restaurant Pizzeria Mario

Hoogeveen – 3km

Geniet in een sfeervolle omgeving van het Italiaanse eten. Uitgebreide keuze aan pizza’s met dunne en krokante bodem en verse huisgemaakte pasta’s. Tevens warme en koude antipasti, vlees- en visgerechten.

Grandcafé de Beren

Hoogeveen – 3km

Het restaurant bevindt zich naast bioscoop VUE! Je bent welkom voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of een uitgebreid diner.

Grandcafé Marron

Hoogeveen – 3km

Een verfijnd Grandcafé in het centrum van Hoogeveen. (donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur is het mee brengen van een hond niet toegestaan in het restaurant)

Paviljoen Nijstad

Nijstad – 6km

Een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen. Hier kun je het hele jaar genieten aan het water. Relax en krijg direct een vakantiegevoel. (ook verhuur van E-choppers,  kano’s, stand up paddle, sups)

Hado Sushi

Hoogeveen – 3,1km

Afhalen en bezorgen. Geniet van de uitstekende service en voortreffelijke smaak!

'T Schippershuus

Hoogeveen – 3,9km

Sinds jaar en dag is het pand van een bekend beeld in Hoogeveen, gebouwd op de kruising van de Hoofdstraat en de Schutstraat. Gevestigd in een pand is het een rijksmonument met een rijke geschiedenis.

Westerbergen

Echten – 7,8km

Een sfeervol restaurant en terras op een mooi park. Het gehele jaar geopend! Honden zijn toegestaan.

Boschzicht Steakhouse

Echten – 6km

Bestaat al vanaf 1932 als kruidenierswinkel en café. Tot aan de dag van vandaag heeft Boschzicht nog steeds zijn authentieke uitstraling en de ouderwetse gastvrijheid. Honden zijn toegestaan.

Balkan Ohrid

Hoogeveen – 3km

Een gezellig restaurant maar vooral ook lekker eten en authentieke smaken van de Balkan keuken.

De Keuken van Arragon

Fluitenberg – 2km

Een zeer sfeervol restaurant, gelegen in het bos in Fluitenberg. In de keuken worden, onder bezielende leiding van de creatieve chef-kok Herco van Arragon, de meest culinaire gerechten bereid. Hond is toegestaan.

Narline

Hoogeveen – 8,2km

Narline in Zuidwolde kenmerkt zich door de uitstekende ambachtelijke keuken, gastvrije bediening en steeds wisselende menukaart. Dit alles in een Rijks monumentaal boerderijencomplex van 1768 in een landelijke omgeving.

International- Chinees restaurant

Hoogeveen – 1,3km

Het chinese restaurant is al meer dan 20 jaar een begrip in de regio. Huisgemaakte gerechten, iedere dag geopend als restaurant en voor afhaalmaaltijden.

Ristorante da Luca

Hoogeveen – 2,6km

Geniet van het beste dat Sardinië te bieden heeft. Vers, kwaliteit en persoonlijke aandacht is waar wij voor staan in een ongedwongen sfeer.

Edwin Timpen

Reageert zo snel mogelijk...

Hallo👋
Heb je vragen? Stuur ons gerust een WhatsAppje of bel ons!